, ,

کارشناسان و آموزشگران با من بخوان کارگاه «آواورزی و الفباورزی» را بازبینی کردند

بازبینی کارگاه «آواورزی و الفباورزی»

کارشناسان و آموزشگران برنامه ترویج کتابخوانی «با من بخوان» روز پنجشنبه ۲۵ خردادماه ۱۳۹۶ به بازبینی کارگاه «آواورزی و الفباورزی» پرداختند.

کارشناسان و آموزشگران برنامه «با من بخوان» هر تابستان با جمع‌بندی گزارش‌هایی که آموزشگران «با من بخوان» در طول سال از مناطق تحت پوشش برنامه ارائه می‌دهند و همچنین تجربه‌های یک سال اجرای کارگاه‌های «با من بخوان» در مناطق و جمع‌بندی نهایی آن‌ها، نتایج به دست آمده را مورد بررسی قرار می‌دهند و به بازبینی هر یک از کارگاه‌ها می‌پردازند.

بازبینی نهایی کارگاه «آواورزی و الفباورزی»

بازبینی نهایی کارگاه «آواورزی و الفباورزی»

کارگاه «آواورزی و الفباورزی» که پیش‌تر در چندین جلسه مورد نقد و بررسی کارشناسان و آموزشگران برنامه «با من بخوان» قرار گرفته و بازخوردها و گزارش‌ها از اجرای این کارگاه در مناطق تحت پوشش برنامه، ارزیابی شده بود، روز پنجشنبه ۲۵ خردادماه بازبینی نهایی شد و ساختار آن با تغییرات و افزودن بخش‌هایی جدید ارائه شد. همچنین در جلسه‌ای دیگر که در پیوند با جلسه‌های بهبود ساختار کارگاه «آواورزی و الفباورزی» روز چهارشنبه ۲۴ خردادماه ۱۳۹۶ برگزار شد،محمدهادی محمدی، پژوهشگر و نویسنده بسته‌های آموزش خلاق «آواورزی با سی‌بی‌لک» و «الفباورزی با کاکاکلاغه» با حضور کارشناسان و آموزشگران «با من بخوان» از چرایی پرداختن به بحث آواورزی و تمرکز بر بحث سوادآموزی کودکان گفت. محمدی در این جلسه از تجربه کار بر پروژه تاریخ ادبیات کودکان که در نتیجه آن تمرکز بیشتر به بحث آموزش صورت گرفت، سخن به میان آورد و گفت:

«ما از سال ۱۳۷۵ کار روی مجموعه تاریخ ادبیات کودکان را آغاز کردیم. هنگامی که به ویژه در حوزه آموزش و پرورش کار تاریخی انجام دهید با کسانی آشنا می‌شوید که راهی را که اکنون شما می‌روید، پایه گذاشته‌اند. زندگی و عملکرد این افراد برای ما بسیار آموزنده بود. زندگی هر یک از این افراد به ما می‌گفت آموزش در ایران چگونه بوده و به چه چیزی تبدیل شده است و در حال حاضر به کجا می‌رسیم. این موضوع آن‌قدر برای ما جالب بود که تقریبا اواسط کار به این فکر کردیم چطور می شود کار آنان را ادامه داد. هر یک از این ها در بحث آموزش کارهای بزرگی انجام داده بودند که با تمرکز بر زندگی هر یک درمی‌یافتیم در مسیر خود با چه مشکلاتی مواجه بودند. کم کم به این نتیجه رسیدیم به زندگی برخی از این آموزشگران بیشتر بپردازیم و در این را برای خود چشم اندازهایی تعریف کردیم.»

بسته‌های آواورزی و الفباورزی، نوشته‌ی محمدهادی محمدی

بسته‌های آواورزی و الفباورزی، نوشته‌ی محمدهادی محمدی

کارگاه «آواورزی و الفباورزی» از جمله کارگاه‌هایی است که در برنامه ترویج کتابخوانی «با من بخوان» به اجرا درمی‌آید. این کارگاه در پیوند با دو بسته آموزش خلاق «آواورزی با سی‌بی‌لک» و «الفباورزی با کاکاکلاغه» است که با هدف آشناسازی والدین و مربیان با شیوه‌های خلاق و نوین شناخت آواها و الفباها و همچنین آموزش خلاقانه سواد پایه به کودکان، از سوی انتشارات چیستا منتشر شده است. کارگاه «آواورزی و الفباورزی» در سه بخش «ادبیات، نمایش و آموزش ریتم‌ها» و در دو بخش تئوری و عملی به مخاطبان ارائه می‌شود.

بازبینی کارگاه با حضور کارشناسان و آموزشگران «با من بخوان»

بازبینی کارگاه با حضور کارشناسان و آموزشگران «با من بخوان»

برنامه «با من بخوان» افزون بر اجرای کارگاه «آواورزی و الفباورزی» و آموزش مفاهیم آن به آموزگاران و مربیان در مناطق تحت پوشش برنامه، این کارگاه را در تهران نیز به صورت آزاد برای علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

«با من بخوان» برنامه‌ای برای ترویج کتاب‌خوانی با کودکان خانواده‌های کم‌درآمد، کودکان محروم و کودکان در بحران است  که از سال ۱۳۹۰ به اجرا درآمده است. این برنامه بر پایه رساندن کتاب‌های مناسب و با کیفیت به دست این گروه از کودکان و نوجوانان است که در وضعیت معمول زندگی به کتاب‌های با کیفیت دسترسی ندارند.

بازبینی کارگاه با حضور کارشناسان و آموزشگران «با من بخوان» بازبینی کارگاه با حضور کارشناسان و آموزشگران «با من بخوان» بازبینی کارگاه با حضور کارشناسان و آموزشگران «با من بخوان»

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.