,

نشست معرفی برنامه «با من بخوان» با حضور اعضای انجمن پژوهش‌های آموزشی پویا برگزار شد

نشست معرفی برنامه «با من بخوان» با حضور اعضای انجمن پژوهش‌های آموزشی پویا برگزار شد
نشست معرفی برنامه ترویج کتابخوانی «با من بخوان» و دستاوردهای آن، عصر سه‌شنبه ۱۶ آبان‌ماه ۱۳۹۶ در خانه «با من بخوان» و آموزش خلاق خانواده مافی برگزار شد.

در این نشست که با حضور نوش‌آفرین انصاری، دبیر شورای کتاب کودک، مصطفی کریمی، متخصص آموزش ریاضی به کودکان و عضو هیات مدیره انجمن پژوهش‌های آموزشی پویا و برخی دیگر از اعضای این انجمن، خانواده مافی، برخی از اعضای شورای کتاب کودک و همچنین پشتیبانان برنامه‌ی «با من بخوان» برگزار شد، ابتدا زهره قایینی، سرپرست برنامه به معرفی و بیان دستاوردهای «با من بخوان» در مناطق محروم از ابتدای اجرا تا کنون پرداخت.

 

زهره قایینی، سرپرست برنامه به معرفی و بیان دستاوردهای «با من بخوان»

 

در ادامه از فیلم مستند «شادی را با من بخوان» ساخته نیما کزازی که به‌صورت داوطلب از اجرای برنامه‌ی «با من بخوان» و دستاوردهای آن در میان کودکان عشایر زاهدان تهیه کرده بود، رونمایی شد. در این مستند نیما کزازی به سراغ کودکان عشایر و آموزگاران آنان رفته و تاثیرات کتابخوانی در قالب این برنامه را بر کودکان عشایر ثبت کرده است.

نیما کزازی، کارگردان مستند کوتاه «شادی را با من بخوان»

نیما کزازی، کارگردان مستند کوتاه «شادی را با من بخوان»

پس از به‌نمایش‌درآمدن مستند کوتاه «شادی را با من بخوان»، محمدرضا سیفی، سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور، ضمن ابراز خوشحالی از عملکرد «با من بخوان» و تاثیرات مثبت آن در میان کودکان عشایر، از مشکلات و موانعی سخن گفت که کودکان عشایر بر سر تحصیل پیش رو دارند و لزوم توجه بیشتر آموزش و پرورش را به این گروه یادآور شد و در پایان آمادگی خود را برای پشتیبانی از تمامی بخش‌های برنامه «با من بخوان» اعلام کرد.

در مرحله بعد، کیف‌های کتاب «با من بخوان»، طرح ابتکاری این برنامه به حاضران معرفی شد. در این معرفی اظهار شد که کیف کتاب، کتابخانه‌ای کوچک شامل کتاب‌هایی باکیفیت برای گروه‌های سنی گوناگون کودکان است که به مدارس و کتابخانه‌های زیرپوشش برنامه «با من بخوان» ارسال می‌شود. طراحی متفاوت این کیف‌ها، این امکان را برای مربیان و آموزگاران فراهم می‌سازد تا آن‌ها را از کتابخانه برای دوره‌های چندماهه به امانت ببرند و در کلاس خود نشست‌های بلندخوانی و فعالیت‌های مربوط به کتاب را اجرا کنند. سپس کیف کتاب را به کتابخانه بازگردانند و کیف کتاب جدیدی را دریافت کنند. در مدارس نیز این امکان برای آموزگاران فراهم شده است تا افزون بر آنکه کتاب‌ها را با کودکان سهیم ‌شوند، کیف‌های کتاب را به صورت کتابخانه‌هایی کوچک از دیوار کلاس بیاویزند.

در پایان این نشست، نوش‌آفرین انصاری در سخنانی کوتاه ضرورت کتابخوانی با کودکان و ترویج آن را بیان و از عملکرد برنامه «با من بخوان» ابراز خرسندی کرد.

سخنرانی نوش‌آفرین انصاری در پایان نشست

سخنرانی نوش‌آفرین انصاری در پایان نشست

 

درباره انجمن پژوهش‌های آموزشی پویا بیشتر بدانید

انجمن پژوهش‌های آموزشی پویا ، سازمانی غیردولتی، غیرانتفاعی و مستقل است که در سال ۱۳۵۶ خورشیدی به همت گروهی از معلمان، مربیان و کارشناسان در زمینه آموزش و پرورش شکل گرفت و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد.

درباره برنامه «با من بخوان» بیشتر بدانید

«با من بخوان» برنامه‌ایست که از سال ۱۳۹۰ زیر نظر موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان به ترویج کتابخوانی با کودکان محروم و کودکان در بحران می‌پردازد. این برنامه بر پایه شعار اصلی «همه کودکان حق دارند کتاب‌های باکیفیت بخوانند» بنا شده است. در برنامه «با من بخوان»، کتاب‌های مناسب و باکیفیت به دست گروهی از کودکان می‌رسد که در شرایط معمول زندگی به این گونه از کتاب‌ها دسترسی ندارند.

کیف‌های کتاب را از آدرس زیر تهیه کنید:

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.