دور جدید «با من بخوان» در مدارس عشایری لرستان
در تاریخ ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۵ دو تن از آموزشگران موسسهی پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، میترا و الهه سیاوشیان راهی خرمآباد شدند تا در نشستی به معرفی برنامهی «با من بخوان» و شیوهی اجرای آن بپردازند. در این نشست افزون بر ۳۵ تن از آموزگاران مدارس عشایری و روستایی شهرستان لرستان، رئیس ادارهی آموزش و پرورش مدارس عشایری و روستایی استان، معاون آموزشی و معاون پرورشی ادارهی آموزش و پرورش نیز حضور داشتند.
در این نشست،بازگیران، رئیس آموزش و پرورش مدارس عشایری لرستان، ضمن سپاسگزاری از آموزشگران و آموزگاران از اهمیت کتابخوانی در پیشرفت تحصیلی دانشآموزان سخن گفت. پس از آن الهه سیاوشیان در مورد وضعیت کتابخوانی در کشورمان و تاثیر کتابخوانی بر کودکان و بر برآورده کردن نیازهای آنان صحبت کرد.
در ادامه میترا سیاوشیان، موسسهی پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و برنامهی «با من بخوان» را به حاضران معرفی کرد و مختصری به شرح روند اجرای این برنامه در منطقهی کوهدشت در سالهای گذشته پرداخت. پس از آن فیلم معرفی «با من بخوان» به نمایش درآمد تا آموزگاران با این طرح و اثرات آن در مناطق گوناگون کشور آشنا شوند.
بخش پایانی این نشست به شیوههای مستندسازی در این برنامه و روشهای برگزاری نشستهای کتابخوانی اختصاص داشت و یک نمونه بلندخوانی کتاب (ایزی و راسو) نیز برای آموزگاران اجرا شد.
امسال دور جدیدی از برنامهی «با من بخوان» در استان لرستان آغاز به کار کرده است. در این دور ۲۵ مدرسهی عشایری، با ۴۷۰ کودک در پایههای اول تا ششم و بیش از ۴۰ مربی تحت پوشش برنامه قرار گرفته اند. در این دوره قرار است نزدیک به ۹۵۰ جلد کتاب کودک و نوجوانان(شامل کتابهای داستانی و بستههای سواد پایه) همراه با حدود ۴۰۰ برگهی فعالیت، بیش از ۲۰۰ جلد کتاب برای مربیان و آموزگاران به همراه نزدیک به ۳۵ جلد دستنامهی راهنمای مربی به منطقه ارسال شود.
مسئولان آموزش و پرورش عشایری استان لرستان از اجرای این طرح در مدارس عشایری استقبال کردهاند.
امسال «با من بخوان» برای سال سوم در کوهدشت لرستان اجرا میشود.
This post is also available in: انگلیسی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.