, , ,

نخستین کارگاه با من بخوان در بنیاد کودک

با من بخوان

روزهای آخر تیرماه ۱۳۹۴ برای آموزشگران موسسه‌ی تاریخ ادبیات با برپایی کارگاهی دو روزه برای ۱۳ نفر از مددکاران و داوطلبان بنیاد کودک به پایان رسید.

bonyade koodak 6این کارگاه‌ها بخشی از تفاهم‌نامه‌ بین بنیاد کودک و موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان مبنی بر اجرای یک ساله‌ی برنامه «با من بخوان» در آن بنیاد است. بر اساس این تفاهم‌نامه موسسه‌ی پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان موظف شده است تا کتابخانه‌ای از کتاب‌های باکیفیت برای کودکان این نهاد در منطقه راه‌آهن تهیه و مجموعه کارگاه‌های آموزشی با من بخوان را برای مددکاران و داوطلبان آن مرکز برگزار کند تا مربیان آن نهاد بتوانند نشست‌های بلندخوانی برنامه با من بخوان را به اجرا درآورند.

در روز نخست این کارگاه مربیان با معیارهای شناخت کتاب‌های باکیفیت کودکان و شیوه‌ی برگزاری یک نشست کتابخوانی برای کودکان آشنا شدند. همچنین در راستای درخواست بنیاد کودک مبنی بر آماده‌سازی کتابخانه‌ی کودک محور در مرکز راه‌آهن این بنیاد، کارگاه کتابداری برای مربیان آن مرکز برپا شد و مربیان با شیوه‌ی تهیه‌ی آئین‌نامه‌ی یک کتابخانه‌ی کودک، فهرست‌نویسی، رده‌بندی و چیدمان کتاب در کتابخانه آشنا شدند.

در روز دوم، مربیان آموزش‌هایی را که در روز اول دیده بودند، به شیوه عملی تجربه کردند. کتاب‌های کتابخانه فهرست‌نویسی، رده‌بندی و در نهایت در کتابخانه چیده شد. همچنین در این روز به مربیان گفته شد تا بر پایه‌ی آموزش‌هایی که دیده‌اند، شیوه‌های بلندخوانی را به مطلوبترین شکل آن، تمرین کنند و در کارگاه بعد ارائه دهند.

bonyade koodak 5 bonyade koodak 1

bonyade koodak 3 bonyade koodak 4

نشست‌های کتابخوانی از مرداد ماه ۱۳۹۴ بصورت ماهانه برای ۱۲۹ کودک دبستانی بنیاد کودک برگزار و در پایان هر نشست، کتاب خوانده شده به کودکان هدیه داده می‌شود. به این ترتیب، کودکان علاوه بر امانت گرفتن کتاب‌های باکیفیت از کتابخانه‌ای بنیاد، می‌توانند هر ماه یک کتاب باکیفیت برای خودشان داشته باشند.

bonyade koodak 2

“بنیاد کودک” که در ایران با نام “موسسه خیریه رفاه کودک” به ثبت رسیده است، از سال ۱۳۷۴ فعالیت خود را با شعار «هیچ دانش‌آموز بااستعدادی نباید به دلیل فقر، از تحصیل و تلاش بازبماند» آغاز کرده است. این نهاد خط مشی خود را بر اهمیت به تحصیل و آموزش استوار کرده است و می‌کوشد تا با حفظ شان انسانی دانش‌آموزان، از «نیازمندپروری» پرهیز کند و آن‌ها را در ساختن آینده‌ای با چشم‌اندازهای روشن یاری کند.

This post is also available in: انگلیسی

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.