مهدهای کمبرخودار استان مازندران با برنامهی «با من بخوان» به استقبال سال تحصیلی جدید میروند
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، اجرای مرحلهی دوم برنامهی «با من بخوان» در مهدکودکهای مناطق حاشیهای و کمبرخوردار استان مازندران آغاز شد.
از زمستان ۱۳۹۷ موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و اداره کل بهزیستی استان مازندران با همکاری کانون مهدهای کودک مازندران، حدود ۵۰۰ کودک را در مناطق کمبرخودار و در معرض آسیبِ بهشهر، ساری، نکا، جویبار و میاندورود زیر پوشش برنامهی «با من بخوان» قرار داد. بر همین اساس در فاز نخست در اسفند ماه ۱۳۹۷ مجموعه کارگاههای آموزش خلاق سواد پایه از راه ادبیات، برای ۳۲ مربی و ۱۴ مهدکودک تحت پوشش در مرکز بهزیستی استان مازندران در شهر ساری به اجرا درآمد.
کارشناسان «با من بخوان» پس از یک نوبت بازدید حضوری در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ و ارزیابی کار مربیان، در مرحلهی دوم در شهریورماه ۱۳۹۸ مجموعه کارگاههای «شناخت ادبیات کودکان و روشهای بلندخوانی» و «فعالیتهای هنری در پیوند با کتابخوانی» را در محل سالن کنفرانس اورژانس اجتماعی بهزیستی این شهر برگزار کردند. در این کارگاهها مربیان و مدیران مهدهای تحتپوشش با ادبیات کودکان و ویژگیهای کتابهای باکیفیت، عناصر داستان، کارکرد تصویر و کتابهای تصویری و نیز تکنیکها و روشهای بلندخوانی و فعالیتهای در پیوند با آن آشنا شدند. در این کارگاه تکنیکهای سادهی نمایش و اجرای فعالیتهای نمایشی و هنری در پیوند با بلندخوانی نیز آموزش نیز داده شد.
همچنین در این مرحله نزدیک به ۵۰۰ جلد کتاب باکیفیت کودک بههمراه دستنامههای راهنما و برگههای فعالیت در اختیار مربیان و مهدها قرار گرفت. به هریک از مربیان یک عدد کتابخانه دیواری کلاسی نیز داده شد تا کتابها همواره در معرض دید و در دسترس کودکان قرار داشته باشند.
مربیان از اجرای این کارگاهها استقبال و اظهار امیدواری کردند که با شروع سال تحصیلی با بهکارگیری این آموختهها، شور و شوق بیشتری به کلاسهای خود ببخشند و شیوههای خلاقتری را در آموزش کودکان بهکاربندند.
مسئولان «با من بخوان» و اداره کل بهزیستی استان مازندران و کانون مهدهای کودک مازندران نیز اینک امیدوار و خوشبین هستند که با اجرای دو دوره کارگاههای آموزشی و توانمندکردن مربیان، در سال پیشرو نیز با برگزاری نشستهای بلندخوانی و اجرای شیوهی آموزش خلاق سواد پایه از راه ادبیات در مهدهای کمبرخودار این استان، به ارتقای تواناییهای کودکان در برابر دشواریهای زندگی و ایجاد محیطی سرشار از لذت یادگیری برای این کودکان یاری رسانند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.